onsdag, april 08, 2009

Vitlök

Gott gott gott. Och man kan ha det i det mesta och till det mesta tex:
  • Hommus
  • Guacamole
  • Aioli
  • Köttfärssås
  • Broccoli-soppa
  • Smörstekta champinjoner
  • Kucklingmarinad
  • Curry
  • Vitlöksyoghurt
Ja ni fattar. Det är grymt gott och ger liksom den extra kryddan. Men ibland kan det bli lite mycket av det goda.
Skulle idag göra ägghalvor med någon typ av klick med gott ovanpå. Vi ska ha lite smått och mumsigt till en picnic-påsklunch i morgon. I alla fall så gjorde jag en röra av vitlök, rödlök, lite borlottibönor, majonäs, senap och dill. Blev riktigt gott, men Shit vilken vitlökssmak. Oj oj oj. Och detta som jag ska skriv nu är mkt viktigt att minnas om vitlök.
Smaken blir Ännu tydligare när maten med vitlök får stå/vila ett tag eller två. Det händer massor med smaken då...sååå...Vi får se vad som hänt med röran tills i morgon på lunchen.

1 kommentar:

C sa...

Röran blev en stor succé på jobbet :) Fick maila runt receptet...