söndag, mars 15, 2009

Välkommen till vårt skafferi!

Vi har tagit steget, bloggen är ett faktum.
Maten, recepten och allergierna måste ut till allmänheten att beskåda.
Jag och I har nu en liten baby att vårda, vårt första gemensamma barn! Vi tog beslutet ca 1 år och 9 månader efter att vi träffades för första gången och hon hamnade mellan mina lår...i ett flyplan på ca 1000 m höjd. Bättre start på en vänskap finns väl inte?

Vad är då vår grej? Jo både jag och I är allergiker/matintoleranta/kosthandikappade/stolfilmats-ätare. Men det har hittills inte hindrat oss från att äta grymt god mat och bjuda våra nära och kära på allt möjligt smask.
Så här långt i våra allergikarriärer har vi lagat bland annat; Hamburgare, pizza, lasange, pasta carbonara, kanelbullar, semlor, chokladtårta, laxpaj, matbröd, scones, american blueberry pancakes, korv m mos och massa gröt. Notera att allt har varit fritt från följande saker: Nötkött, fläskkött, mjölkprotein, vete, sojaprotein, nötter och nu på senare tid även havre.
Många är förundrade/imponerade/fascinerade och inspirerande av detta. Kommentarer vi hört allt för ofta är "Vad gott det ser ut", "Vad är det Egentligen" och "Kan man få smaka?" har i sin tur lett till att vi beslutat "publicera" våra små påhitt. Så enjoy!
Det kan även hända att recepten och mat-tankarna blandas med annat smått och strunt...vem vet?? Gissar på Antagligen.

Kläm och kram
I & C

PS: Båda har dyslexi...så ha förståelse.

Inga kommentarer: