Köpte ett litet paket med Frutty från Rapsy igår. Tog den utan socker som kan användas både som fil/yoghurt och creme fraiche. Man ska helst förbereda den ett dygn innan så den får stå i kylskåpet och tjocka till sig och sen klarar den sig i 14 dagar om den hålls kyld. Fixade bara till en matsked igår...litet test liksom. La då även ner några hallon i det för att ev få till någon form av bäryoghurt. Igår kväll var jag väldigt skeptisk, såg inte alls gott ut. Prövade det nu på morgonen och jodå, det funkar. Nu vet jag ju inte om folk Utan x antal allergier kommer gilla den men vi som inget annat har, vi är nog ganska nöjda med vad vi kan få.
Frågor: Klarar den upphettning?? Kan man laga mat med den?
Forskade runt lite på nätet och Nej, då måste man köpa en annan version. Finns flera. En sötad Frutty och en för matlagning.
Okej men testet går väl vidare då... får göra en ny sats. Kanske kan jag äta fil och müsli någon morgon. Vore ju lite spännande ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar