För många övermogna bananer, vad gör man? Jo en banankaka!
Recept:
½ dl olja
2 ägg
1 dl socker
½ dl sirap
2 ½ dl glutenfritt mjöl
1 tsk psylliumfröskal
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1 dl havremjölk
2 tsk kanel
2 bananer, skivade
175 grader, 35 min
Vispa äggen, sockret och sirapen. Bland ihop alla torrvaror inklusive psylliumfröskalen. Vispa ner detta i smeten. Tillsätt oljan och mjölken. Vispa till en jämn smet. Lägga en skivad banan i botten på formen. Häll på smeten. Placera resterande bananskivor ovanpå smeten och ha på kanel. In i ugnen, nedre delen.
1 kommentar:
http://www.underbaraclara.nu/191981/2011/05/09/havremjoklk/
Något för er kanske?!
Skicka en kommentar