tisdag, februari 16, 2010

Ursäkta men hur svårt är det egentligen?!

Igår på jobb hade vi besök från ägar-landet vilket innebär att då kommer alla till kontoret här i Stockholm och vi äter lunch tillsammans. Tog bara ett år innan frågade om vi skulle beställa special mat till mig (suck) fram tills dess så hade jag alltid egen låda med mig.
Jag visste inte att det var beställt mat till mig igår så jag hade med mig en igår också. Får reda på att dom har beställt - så trevligt tänkte jag. Går ut i köket för att hämta min tallrik. Jag och chefen H får special (han för att han är så himla kräsen - enbart svensk husmanskost är okej. Och äter man potatis med skall på så det konstigt; det gör endast grisar har han sagt vid ett tillfälle =jag är en gris!). Hur som tittar på min tallrik lite nyfiket; jaha en massa gröna saker, en klick med skagenröra (å jag som inte äter räkor just nu pga. dom har hög kopparhalt) samt den vanliga kalkonen (som jag får varje gång från dom) på andra sidan tallriken ligger det något annat "köttigt" nämligen fläsk! Ursäkta men hur svårt kan det vara? Inget rött kött, alltså inget nött eller fläsk kött! Hur kan man tolka det fel? A som la beställningen här ifrån sa att hon hade sagt exakt så och tyckte inte att vi skulle klaga då vi beställde sent i fredags och jag är ju inte super allergisk. Jag sa till henne; eller äter inte fläsk pga. religion.

Vi beställer från www.systrarnasisters.se och dom har inte många + i min bok just nu. Och förlåt men fisk? Varför använder dom sig inte av fisk? Finns hur mycket gott som helst som är rökt eller inlagt som man kan ha på svala buffer. Dom verkar dessutom tro att veganer/vegetarianer/jag inte behöver proteiner eller fet på min tallrik då detta är väldigt lite eller ingeting alls.

Suck - funderar på att gå tillbaka till egen låda...

2 kommentarer:

Carro sa...

Do it! Lådan är dessutom säkerligen godare.

I sa...

Det var den - åt den idag; kokossoppa =D mums