måndag, april 13, 2009

Risgädde

Äntligen hittade jag risgrädde - i Lidköping av alla ställen!

Nu när C inte kan äta varken ko-mjölk, havre eller soya så har hon ju tyvärr "bara" riset kvar.
Rismjölk har vi hittat i Stockholm men inte någon gräddersättning (om man inte använder sig av Frytti) som är i flytande form på tetra i butiken.

Så när jag o storasyster var på F´s Ica butik här i Lidköping så hittade jag RISGRÄDDE -
med stor glädje betalade jag 13.90 SEK för 2 dl för denna o hem och provlagade. Konsistensen funkar och smakar man på den som den är så smakar den (ungefär som rismjölk) inte mycket. Gjorde en smarig gryta på den med zuchhini, lök, bönor osv. plus majspasta o bjöd syskon med bihang på. Väldigt uppskattat - systers fästman var mest imponerad av pastan - Man känner ju ingen skillnad mellan vanlig pasta o denna! Väldigt bra betyg.

Det enda som är negativt är att den inte är vispbar
men vi ska nog komma runt
det också på något sätt.

2 kommentarer:

C sa...

This could be it! http://www.biovashop.se/artikel-32626-produkter-213.html

Anonym sa...

Den är det! Alltså den "vispgrädden" som vi saknar!